MUSICANTIGA | Ensembler | Musikere | Kalender | Kontakt
Ensembler i Musicantiga

Når Musicantiga deltager i et arrangement som en større gruppe af musikere, spiller vi gerne alle sammen i et stort ensemble, eller optræder som et kor, der synger middelalder- og renæssancemusik eller som studenterkor, der synger studentersange fra 1800-tallet. De fleste af os har arbejdet som kirkekorsangere i mange år, og vi har et stort fælles repertoire af flerstemmig musik, både a capella og med akkompagnement.

Vores særlige speciale er at kunne levere al den musikalske underholdning til et middelaldermarked. Dermed kan man som arrangør nøjes med at lave aftale med en gruppe i stedet for flere. Eksempelvis har vi de sidste år som forening taget på fællestur til middelaldermarkederne på Spøttrup Borg med fire musikgrupper og Nyborg Slot med tre musikgrupper. Da laver arrangørerne blot en aftale med Musicantiga, og så kommer vi som en samlet aktørgruppe og kan stå for alt hvad markedet kan ønske af musik.

Musicantigas ensembler:

Middelalder og renæssance (500-1600):
Almune - Vikinge- og middelaldermusik
Ensemble Nicolaus - Middelalder/renæssancemusik
Götterfunken - Middelaldermusik
Krydsfelt - Middelalder/renæssancemusik
Lurifas - Børnevenlig middelaldermusik

Barok, klassik og romantik (1600-1900):
Maskerade Kvartet - 1700-tallet, instrumental
Den latinske hær - 1800-tallet, studentersange


Derudover optræder flere musikere både solo og som medlemmer af mange andre større og mindre projekter. Tag derfor også et kig på profilerne for foreningens Musikere.

AlmuneGötterfunkenKrydsfeltLurifasMaskerade KvartetDen latinske hær


Kontakt Musicantiga

Tlf: 60609096 / 30250231 / 30119695 / 28296625
© Musicantiga 2013-16 | Login