MUSICANTIGA | Ensembler | Musikere | Kalender | Kontakt
Almune

Sang, nøgleharpe, bouzouki, drejelire, fløjter, harpe, skalmeje, lur, tromme.

Kvartet: Molly Granhøj, HC Molbech, Troels Dueholm og Christian Mohr Levisen

Ekstra: Der spilles ofte med Ursula Klindt Nielsen og Frantz Klindt Nielsen typisk med Ursula eller Frantz som afløser for Troels.

Almune fortæller en musikalsk historie om verden som den var engang lige fra middelalderlig pilgrimsmusik, der lovpriser Jomfru Maria, til kraftfulde nordiske folkeviser.

Musikken spilles på historiske instrumenter som drejelire, nøgleharpe, fløjter og trommer og synges med klang og glød. De tre musikere er alle kirkesangere og universitetsuddannede med en stor viden om historie, musik og religion, og har derfor specialiseret sig i formidling i forbindelse med deres koncerter.

Musikerne har spillet sammen i forskellige ensembler siden 2006 og turneret land og rige rundt på middelaldermarkeder, museer, spillesteder og festivaler. Her har de har afholdt formidlingskoncerter og underholdt med koncerter og stemningsfuld musik i kirker, på museer, middelaldermarkeder, højskoler, spillesteder og til bryllupper, banketter, renæssancefester, festivaler, private arrangementer og meget mere. En del vikingearrangementer er det også blevet til, hvor repertoiret da især er nordiske folkeviser.


Lyt til mere musikSe videoer og hør musik: www.almune.dk

Se mere: Almune på Facebook
Kontakt Musicantiga

Tlf: 60609096 / 30250231 / 30119695 / 28296625
© Musicantiga 2013-16 | Login